Wij zijn Vibe Motion

Onze visie

“Dat ene moment waarop alles blijkt te kloppen’’

Wij zijn Vibe Motion! Bij Vibe Motion is perfectionisme met passie een belangrijke pijler. Dit is terug te zien in mijn films, die energie en professionaliteit uitstralen. Beelden vastleggen op zo’n manier dat zij een verhaal vertellen in een visueel product, dat is het doel van Vibe Motion. Omdat Vibe Motion aan de lopende band videoproducties ontwikkelt voor uiteenlopende doelgroepen, weet ik alles over de trends die op dit moment spelen. Ik creëer een perfecte synergie tussen de fotografische beelden en zorgvuldig uitgekozen muziek, ik zorg ervoor dat mijn films je volledig mee nemen in het verhaal.

werkwijze

Kennismaking

Graag leer ik je beter kennen, om te bepalen wat Vibe Motion jou kan bieden. Bij de kennismaking vind ik het belangrijk om veel over jou te weten te komen, op deze manier kan ik een resultaat leveren wat past bij jouw wensen.

Brainstromen

Wanneer ik jou, jouw bedrijf of evenement beter heb leren kennen, gaan we samen brainstormen over het doel van de film of foto´s. Samen kiezen we een werkwijze en wisselen we van ideeën.

Opnamen

Wanneer we een werkwijze hebben kortgesloten en ideeën hebben uitgewisseld, kan ik aan de slag. Ik schiet op een perfectionistische wijze de beelden, die op maat zijn gemaakt voor uw doelstelling.

Montage

Wanneer alle beelden geschoten zijn, begin ik aan het monteren van de video. De beelden worden door de AV-specialist(en) van Vibe Motion op een professionele wijze bewerkt en gemonteerd tot een zeer sterke film.

Oplevering

Wanneer de film door u is goedgekeurd, wordt deze aangeleverd via een digitale link op een gegraveerde USB stick. Wanneer u een andere soort aanlevering wenst, is dit uiteraard ook mogelijk.

Over Clinten-Pique

Naast het werken met drie stagiaires, werk ik in samenwerking met verschillende creatieve partners aan grote projecten. Wij delen de zelfde passie en zijn erg goed op elkaar ingespeeld. Een betere samenwerking is er niet, een blik zegt genoeg.

Oog voor detail

Mijn naam is Clinten Piqué, ik ben een videograaf en fotograaf gespecialiseerd in het uitlichten van een verhaal, sfeer en beweging in een video. Ik film en monteer bruiloften, campagnes, evenementen en andere projecten. Dit doe ik zowel nationaal als internationaal. Wanneer je niet bang bent om jezelf te zijn en gedurfd genoeg bent om al je creativiteit en passie in je werk te brengen, spreken de resultaten voor zich! Mijn passie voor het vastleggen en vertellen van verhalen is voortgekomen uit mijn andere passie “dans”. Met dans maak ik de perfecte mix tussen communicatie en entertainment. Ik werk op gevoel en emotie en heb oog voor detail.

Telefoonnummer

06 - 42 822 804

Email:

Klantenbeoordeling

Wat klanten over ons zeggen