Over Ons

Onze visie

“Dat ene moment waarop alles blijkt te kloppen’’

Bij Vibe Motion is perfectionisme met passie een belangrijke pijler. Dit is terug te zien in onze films die energie en professionaliteit uitstralen. We leggen hetgeen vast wat écht belangrijk is. De liefde tussen twee mensen en de emotie die daaromheen hangt bijvoorbeeld, of het aankondigen en herbeleven van een event. Verder ook belangrijk; het uitlichten van producten of diensten. Beelden vastleggen op zo’n manier dat zij een verhaal vertellen in een visueel product, dat is ons doel! Omdat we aan de lopende band videoproducties ontwikkelen voor uiteenlopende doelgroepen, weten we alles over de trends die op dit moment spelen. We creëren een perfecte synergie tussen de fotografische beelden en zorgvuldig uitgekozen muziek, we zorgen ervoor dat onze films je volledig mee nemen in het verhaal.

Onze werkwijze

Kennismaking

Graag leren wij jullie beter kennen, om te bepalen wat we jullie kunnen bieden. Bij de kennismaking vinden wij het belangrijk om veel over jullie komen te weten, op deze manier kunnen we een resultaat leveren wat past bij jullie wensen.

Brainstromen

Wanneer we jullie, uw bedrijf of evenement beter hebben leren kennen, gaan we samen brainstormen over de doel van de film. Samen kiezen we een werkwijze en wisselen we van ideeen.

Opnamen

Wanneer we een werkwijze hebben kortgesloten en ideeën hebben uitgewisseld, kunnen we eindelijk aan de slag. We maken op een perfectionistische wijze de beelden die op maat zijn gemaakt voor uw doelstelling.

Montage

Wanneer alle beelden geschoten zijn, kunnen we beginnen aan het monteren van de video. De beelden worden door onze AV-specialist(en) op een professionele wijze bewerkt en gemonteerd tot een zeer sterke film.

Oplevering

Wanneer de film door u is goedgekeurd, wordt deze aangeleverd via een digitale link op een gegraveerde USB stick. Wanneer u een andere soort aanlevering wenst, is dit uiteraard ook mogelijk.
Over Clinten-Pique
Naast het werken met drie stagiares, werk ik in samenwerking met verschillende creatieve partners aan grote projecten. Wij delen de zelfde passie en zijn erg goed op elkaar ingespeeld. Een betere samenwerking is er niet, een blik zegt genoeg.

Oog voor detail

Mijn naam is Clinten Piqué, ik ben een videograaf en fotograaf gespecialiseerd in het uitlichten van een verhaal, sfeer en beweging in een video. Ik film en monteer bruiloften, campagnes, evenementen en andere projecten. Dit doe ik zowel nationaal als internationaal.Wanneer je niet bang bent om jezelf te zijn en gedurfd genoeg bent om al je creativiteit en passie in je werk te brengen, spreken de resultaten voor zich! Mijn passie voor het vastleggen en vertellen van verhalen is voortgekomen uit mijn andere passie “dansen”. Met dans maak ik de perfecte mix tussen communicatie en entertainment. Ik werk op gevoel en emotie en heb oog voor detail.

Telefoonnummer

06 - 42 822 804

Email:

Klantenbeoordeling

Wat klanten over ons zeggen

Scroll naar top