OVER ONS

“Dat ene moment waarop alles blijkt te kloppen’’

Bij Vibe Motion is perfectionisme met passie een belangrijk pijler. Dit is terug te zien in onze films, die energie en professionaliteit uitstralen. We leggen hetgeen vast wat écht belangrijk is: De liefde tussen twee mensen, de emotie die daaromheen hangt, het uitlichten van een dienst of product en het aankondigen of herbeleven van een evenement. Omdat we aan de lopende band videoproducties ontwikkelen voor uiteenlopende doelgroepen, weten we alles over de trends die op dit moment spelen. We creëren een samenspel tussen de fotografische beelden en zorgvuldig uitgekozen muziek, we zorgen ervoor dat onze films je mee nemen in het verhaal.

Interesse in de diensten van Vibemotion?ONZE WERKWIJZE

Kennismaking

Graag leren wij jullie beter kennen, om te bepalen wat we jullie kunnen bieden. Bij de kennismaking vinden wij het belangrijk om veel over jullie komen te weten, op deze manier kunnen we een resultaat leveren wat past bij jullie wensen.

Brainstormen

Wanneer we jullie, uw bedrijf of evenement beter hebben leren kennen, gaan we samen brainstormen over de doel van de film. Samen kiezen we een werkwijze en wisselen we van ideeen.

Filmen

Wanneer we een werkwijze hebben kortgesloten en ideeën hebben uitgewisseld, kunnen we eindelijk aan de slag. We maken op een perfectionistische wijze de beelden die op maat zijn gemaakt voor uw doelstelling.

Montage

Wanneer alle beelden geschoten zijn, kunnen we beginnen aan het monteren van de video. De beelden worden door onze AV-specialist(en) op een professionele wijze bewerkt en gemonteerd tot een zeer sterke film.

Oplevering

Wanneer de film door u is goedgekeurd, wordt deze aangeleverd via een digitale link op een gegraveerde USB stick. Wanneer u een andere soort aanlevering wenst, is dit uiteraard ook mogelijk.

Mijn verhaal

Mijn naam is Clinten Piqué, ik ben een videograaf en fotograaf die gespecialiseerd is in het uitlichten van een verhaal, sfeer en beweging in een video. Ik film en monteer bruiloften, campagnes, evenementen en andere projecten, zowel nationaal als internationaal. 

Als je niet bang bent jezelf te zijn en gedurfd bent om al je creativiteit en passie in je werk te brengen, spreken de resultaten voor zich! Mijn passie voor het vastleggen en vertellen van verhalen is voortgekomen uit mijn andere passie “dansen”. Met dans maak ik de perfecte mix tussen communicatie en entertainment. Ik werkt op gevoel en emoties, en heb oog voor detail.

Grote projecten doe ik in samenwerking met mijn creatieve partners Nopayper en Linsey Fotografie. Wij delen de zelfde passie en zijn erg goed op elkaar ingespeeld. Een betere samenwerking is er niet, een blik zegt genoeg.

We bring atmosphere, movement and image together.

We are Vibe Motion!

"Wat een mooie trouwfilm hebben jullie voor ons gemaakt, geweldig! De snelheid, communicatie en behulpzaamheid vanaf begin tot het einde was echt fantastisch. Nogmaals bedankt!"
René Caspers
& Latoya Caspers - Vianen
"Wat een mooie trouwfilm hebben jullie voor ons gemaakt, geweldig! De snelheid, communicatie en behulpzaamheid vanaf begin tot het einde was echt fantastisch. Nogmaals bedankt!"
René Caspers
& Latoya Caspers - Vianen

Maker van aftermovies, bedrijfsfilms, trouwfilms       en haarscherpe fotografie!