AFTERMOVIE

‘’De aftermovie is het meest succesvolle wapen in de communicatie van evenementen’’

Speciale momenten zijn het waard om terug te kijken. Een aftermovie wordt veel gebruikt ter promotie van een georganiseerde beurs, feest of een ander evenement. Ook dient een aftermovie als promotiefilm voor een volgend evenement. De kijker krijgt hierdoor een beter beeld van het evenement. Ook kan een aftermovie een belangrijke bron zijn voor het adverteren van je bedrijf.

Is het evenement goed bezocht? Hoe vonden de bezoekers het? Wat was er allemaal te doen? Hebben de bezoekers genoten? De kijker krijg door middel van een aftermovie een beter beeld van het evenement. Na het zien van de aftermovie krijg je niet alleen een goed beeld van wat het event voorstelt, maar zorg je er ook voor dat anderen al zin hebben in de volgende editie. Wij als videografen zorgen ervoor dat jouw evenement gezien wordt. Je stuurt zelf aan wat jij wilt zien in de Aftermovie.

Interesse in de diensten van Vibemotion?Waarom een aftermovie?

Aftermovies worden ieder jaar populairder en daarnaast steeds vaker bekeken. Door een aftermovie te laten maken, deel je de beleving van je evenement. Wij vinden het belangrijk dat je film een verhaal vertelt, dat is ook de reden waarom we samen eerst het doel van de video bepalen. Iedere aftermovie wordt voor een andere functie gebruikt, het is belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van de meest actuele technieken, muziek, sfeerbeelden en (indien gewenst) een gesproken tekst. De kunst is om er meer van te maken dan enkel een sfeerimpressie. Hieronder een een aantal punten waarom een aftermovie zo belangrijk is.

  • Aftermovies zijn veelzijdig inzetbaar.
  • Je geeft er een duidelijke sfeerimpressie mee.
  • Je kunt het evenement achteraf analyseren.
  • Je wekt nieuwsgierigheid voor een nieuw project.
  • Ze kunnen dienen als promotiefilm op een congres(feest) of online event.

Baby-Dump Event

Baroque - Kingsnight

Spie personeelsfeest 2017

Interesse in Vibe Motion?

Vraag een offerte aan