over ons

Be Creative

We zijn een team dat gepassioneerd is door het maken van de perfecte foto. We zijn toegewijd aan het leveren van de beste resultaten voor onze klanten door aandacht te hebben voor al hun behoeften en een detailgerichte en professionele aanpak te hanteren.

Wij zijn Vibe Motion, een videoproductiebedrijf opgericht door Clinten Piqué, die gespecialiseerd is in het uitlichten van een verhaal, sfeer en beweging in een video. Wanneer je niet bang bent om jezelf te zijn en gedurfd genoeg bent om al je creativiteit en passie in je werk te brengen, spreken de resultaten voor zich! Clinten zijn passie voor het vastleggen en vertellen van verhalen is voortgekomen uit een andere passie “dans”. Dit heeft gezorgd voor de perfecte mix tussen communicatie, entertainment en producties met de mooiste cinematografisch beelden en inhoudelijke video-montages zoals aftermovies, trouwfilms en bedrijfsfilms

Omdat Vibe Motion aan de lopende band videoproducties ontwikkelt voor uiteenlopende doelgroepen, weten wij alles over de trends die op dit moment spelen. We creëren een perfecte synergie tussen de fotografische beelden en zorgvuldig uitgekozen muziek, we zorgen ervoor dat onze films je volledig mee nemen in het verhaal. Neem een kijkje op onze Instagram voor meer informatie

Over Vibe Motion

Onze werkwijze

lines.png
Kennismaking
Read More
Graag leren wij je beter kennen, om te bepalen wat we je kunnen bieden. Bij de kennismaking vinden wij het belangrijk om veel over jou (jouw bedrijf) komen te weten, op deze manier kunnen we een resultaat leveren wat past bij jou wensen.
Brainstormen
Read More
Wanneer we je/jouw bedrijf of evenement beter hebben leren kennen, gaan we samen brainstormen over de doel van de film. Samen kiezen we een werkwijze en wisselen we van ideeën.
Commercial & PRIVATE VIDEOGRAPHY
Read More
Wanneer we een werkwijze hebben kortgesloten en ideeën hebben uitgewisseld, kunnen we eindelijk aan de slag. We maken op een perfectionistische wijze de beelden die op maat zijn gemaakt voor jouw doelstelling.
Montage
Read More
Wanneer alle beelden geschoten zijn, kunnen we beginnen aan het monteren van de video. De beelden worden door onze AV-specialist(en) op een professionele wijze bewerkt en gemonteerd tot een zeer sterke film.
Oplevering
Read More
Wanneer de film door jou is goedgekeurd, wordt deze aangeleverd via een digitale link op een gegraveerde USB stick. Wanneer je een andere soort aanlevering wenst, is dit uiteraard ook mogelijk.
Videoclip shoot

ons Team

Clinten Piqué

Creative Director

Sterre Hekking

Marketing & Communicatie

Johnethen van de Velde

Videograaf

liv Piqué

Projectmanager

Clinten Piqué

Creative Director

Sterre Hekking

Marketing & Communicatie

Johnethen van de Velde

Videograaf

liv Piqué

Projectmanager

Delano Vorm

Fotograaf/videograaf

Wat zeggen klanten over ons

Chat openen
1
Goedendag, kan ik u ergens mee helpen?