fotografie

Opzoek naar een fotograaf voor een fotoshoot?

Foto’s hebben de unieke eigenschap dat zij makkelijk te tonen zijn. Je kan ze inlijsten, in je portemonnee steken, verzamelen in een album, er een poster van maken en nog veel meer! Ondanks de opkomst van bewegend beeld op mobiel, tablet en TV zal een prachtige foto zijn waarde nooit verliezen. Een foto kent geen lege batterij of elektriciteitskosten. Kortom, een foto heb je altijd bij de hand. Een professionele fotoshoot is daarom van groot belang als jij je goed wilt presenteren. Je wilt dat je beste eigenschappen naar voren worden gebracht. Dit is allemaal mogelijk dankzij goed gebruik van visagie en een fotostudio die erop is ingericht om de juiste kleuren naar voren te brengen.

De mogelijkheden houden niet op bij professioneel gebruik. Wij verzorgen ook babyshoots, trouwerij- en feestfoto’s! Onze fotograaf zorgt ervoor dat de foto’s er natuurlijk en spontaan uitzien. Wij beginnen met foto’s nemen als wij weten dat jij er klaar voor bent. We kunnen samen nog leuke poses uitproberen en op het moment dat jij je op je gemakt voelt, dan kan die perfecte foto zomaar al zijn genomen zonder dat je het in de gaten hebt. Jouw wensen staan centraal en wij maken er werk van dat jij met een goed gevoel begint en eindigt. Ook is er een mogelijkheid te fotograferen en te filmen tegelijk, bijvoorbeeld een aftermovie.

Mogelijkheden voor een fotoshoot

vm-line
 • Bruidsfotoshoot
  Bruidsfotoshoot

  Deze bijzondere dag moet zeker vastgelegd worden. De bruidsfotoshoot is zeer spontaan en daaruit komen de meest bijzondere foto's. Wij zorgen ervoor dat de blijdschap op jullie gezichten terug is te zien.

 • Lifestyle
  Lifestyle

  Een moment in je leven kan zo voorbij flitsen. Wij zorgen ervoor dat we elk moment perfect vastleggen. Een spontane fotoshoot waar een duidelijk verhaal wordt verteld, dat is de bedoeling bij de lifestyle fotoshoot.

 • Zakelijke fotoshoot
  Zakelijke fotoshoot

  Wij zorgen ervoor dat je in het goede daglicht wordt gezet. Tijdens de fotoshoot zult het zelfvertrouwen en van af spatten. Je zult de juiste indruk achter laten met professionele foto's voor jouw bedrijf!

NEEM CONTACT MET ONS OP

lines.png

Wat zeggen klanten over ons

Aanvraag offerte fotografie

Chat openen
1
Goedendag, kan ik u ergens mee helpen?