Bruiloft Videograaf

Gratis kennismakingsgesprek

Bruiloft videograaf die zorgt voor een samenvatting van jullie verhaal, passie en liefde.

Je trouwdag moet één van de mooiste dagen van je leven worden. Een supermooie dag waar je op een waardevolle manier de liefde viert. Z’n speciale dag wil je natuurlijk ook mooi op beeld hebben. Hoe mooi is het als je na 10 jaar je bruiloft weer kan bekijken? Vibe Motion heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het filmen van verschillende bruiloften. Wil je ook graag een trouwfilm laten maken? Bruiloft videograaf Clinten komt graag bij je langs om kennis te maken en de mogelijkheden in de verschillende stijlen te bespreken. Er zijn veel verschillende stijlen voor trouwfilms, maar alles is bij ons mogelijk, wij vertellen jullie verhaal!

jakob owens 514558 unsplash
Video afspelen

Alles is mogelijk

Combinatie bruiloft foto-/ en videograaf

Tijdens je bruiloft zal je geen last krijgen van onze foto-/ en videograven. Wanneer we met zijn tweeën komen zijn we goed op elkaar ingespeeld. Zo lopen we niemand in de weg. Daarnaast fotograferen en filmen we zo onopvallend mogelijk, zodat het bruidspaar en de gasten er geen last van hebben. Voor de bruiloft komt de foto-/ en videograaf op gesprek. We bespreken dan alle wensen voor de bruiloft. Daarnaast  denken we graag met jullie mee over jullie wensen en ideeën, om het mooiste resultaat voor jullie trouwvideo te creëren.

Soorten Video's

Cinematische trouwfilm

Een mooie cinematische trouwfilm vol met emoties, persoonlijke ervaringen en prachtige beelden. Een film vanaf de aankleding tot aan het feest. Alles komt van top tot teen goed in beeld. Ook is het mogelijk dat Vibe Motion met 2 videografen komt. 1 videograaf zal dan de aankleding van de bruid filmen en de ander zal de aankleding van de bruidegom filmen. Je zult van beide personen de emoties goed in beeld hebben. De bruid heeft natuurlijk niet gezien hoe het er bij de bruidegom eraan toe gaat of andersom.

fredrick kearney jr 167285 unsplash

Het beste voor jullie

Andere mogelijkheden

jakob-owens-317800-unsplash.jpg

Cameraman inhuren

Wil een professionele cameraman inhuren? Vibe Motion heeft de perfecte cameraman voor je! We denken graag met je mee over je wensen en ideeën, om het mooiste resultaat voor jouw aftermovie, bedrijfsfilm of trouwfilm te krijgen. Alles is bij ons mogelijk! Het filmen van de film doen wij met veel liefde en passie.

jakob-owens-527981-unsplash.jpg

Drone videograaf

Als drone videograaf kunnen wij ook je video filmen vanuit de lucht. Een unieke manier om jouw aftermovie, bedrijfsfilm of trouwfilm in beeld te brengen. Luchtopnames met een drone zorgen voor een uniek en onderscheidende video. Pak de aandacht en geef een indrukwekkende effect in jouw video.

sharegrid-615822-unsplash.jpg

Trouwfilm laten maken

Wil jij een persoonlijke trouwvideo, gefilmd in 4k resolutie met je eigen verhaal? Dat is mogelijk! Vibe Motion zorgt voor mooie beelden van je bruiloft met een voice-over waar jullie jullie eigen verhaal vertellen. Een video dat dicht bij jezelf is en blijft. Heel uniek en waardevol.

“Geluk is blijven verlangen naar wat je al hebt.”