bruiloft videograaf

Opzoek naar een Bruiloft Videograaf?

Je trouwdag moet één van de mooiste dagen van je leven worden. Een supermooie dag waar je op een waardevolle manier de liefde viert. Z’n speciale dag wil je natuurlijk ook mooi op beeld hebben. Hoe mooi is het als je na 10 jaar je bruiloft weer kan bekijken? Vibe Motion heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het filmen van verschillende bruiloften. Wil je ook graag een trouwfilm laten maken?

Bruiloft videograaf Clinten komt graag bij je langs om kennis te maken en de mogelijkheden in de verschillende stijlen te bespreken. We denken graag met jullie mee over jullie wensen en ideeën, zodat onze bruiloft videograaf het mooiste resultaat voor jullie trouwvideo kan creëren. Er zijn veel verschillende stijlen voor trouwfilms, maar alles is bij ons mogelijk, wij vertellen jullie verhaal!

 

EXTRA MOGELIJKHEDEN voor een trouwfim

vm-line
 • Cameraman inhuren
  Cameraman inhuren

  Wil je naast een bruiloft videograaf ook een professionele cameraman inhuren? Vibe Motion heeft de perfecte cameraman voor je! We denken graag met je mee over je wensen en ideeën, om het mooiste resultaat voor jouw aftermovie, bedrijfsfilm of trouwfilm te krijgen. Alles is bij ons mogelijk! Het filmen van de film doen wij met veel liefde en passie.

 • Drone videograaf
  Drone videograaf

  Als drone videograaf kunnen wij ook je video filmen vanuit de lucht. Een unieke manier om jouw aftermovie, bedrijfsfilm of trouwfilm in beeld te brengen. Luchtopnames met een drone zorgen voor een uniek en onderscheidende video. Pak de aandacht en geef een indrukwekkende effect in jouw video.

 • Trouwfilm laten maken
  Trouwfilm laten maken

  Wil jij een persoonlijke trouwvideo, gefilmd in 4k resolutie met je eigen verhaal? Dat is mogelijk! Vibe Motion zorgt voor mooie beelden van je bruiloft met een voice-over waar jullie jullie eigen verhaal vertellen. Een video dat dicht bij jullie zelf is en blijft. Heel uniek en waardevol.

NEEM CONTACT MET ONS OP

lines.png

Wat zeggen klanten over ons

Chat openen
1
Goedendag, kan ik u ergens mee helpen?