Bedrijfsfilm laten maken

Waarom Vibe Motion?

True love stories never have endings

De beste manier om jouw bedrijf, product of dienst neer te zetten of te promoten is door middel van een bedrijfsfilm. Met een bedrijfsfilm kun je jouw bedrijf, product of dienst op een ideale manier presenteren aan de massa. Daarnaast geef je direct een sfeerimpressie aan de kijker mee, net zoals bij een aftermovie. Op deze manier kunnen de klanten die niet in de gelegenheid zijn om in real life langs te komen, alsnog kennis maken met jouw organisatie.

Vibe Motion is geen standaard videobedrijf. Wij zorgen voor een creatieve video, die succes en zelfverzekerdheid uitstraalt. Daarnaast wordt er voor gezorgd dat jouw film een verhaal vertelt, want met een goed verhaal creëer je beleving en geef je de boodschap van het bedrijf een duidelijke betekenis. Neem een kijkje op ons portfolio.

Door middel van audiovisueel materiaal kun je een unieke manier van communicatie laten plaatsvinden, waar wij als mensen erg gevoelig voor zijn. Een kwalitatief goede bedrijfsfilm versterkt het imago van je bedrijf. Een professionele bedrijfsvideo kan net als een promotie-/productfilm gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Een bedrijfsfilm laten maken is dus erg slim! Wij werken voor veel verschillende branches. Wij hebben bedrijfsfilms gemaakt voor onder andere kappers, sportscholen, restaurants etc

Couple Recording Podcast Or Broadcasting Interview On Radio In Studio At Home With Laptop

Mogelijkheden

Drone beelden

Een bedrijfsfilm laten maken met drone beelden is bij Vibe motion ook mogelijk. Als drone videograaf kunnen wij ook jouw video filmen vanuit de lucht. Luchtopnames met een drone zorgen voor een uniek en onderscheidende video. Laat jouw bedrijf vanuit boven zien.

Verhalen van medewerkers

Wil je een Bedrijfsfilm laten maken waar ook persoonlijke ervaringen in voorkomen? Dat kan! Vibe Motion kan in een bedrijfsfilm ook het verhaal van de medewerkers verwerken. Wat vinden je medewerkers van het bedrijf?

Voice-over

Een voice-over versterkt jouw verhaal. Daarnaast kan je door middel van een voice-over makkelijke en snelle bijkomende informatie geven. Onze voice-over acteurs hebben een fris, vriendelijk, zakelijk en vertrouwde stem.

Klantenverhalen

Wat zeggen klanten over ons?

Vibe motion heeft voor ons een geweldige aftermovie geproduceerd! Het was heel simpel om te geven wat ik precies wilde en het resultaat was prima! Goed gemonteerd, in staat om muziek aan te passen en simpelweg goede beelden. Elke keer als ik de film bekijk beleef ik het moment weer terug

Bas Van heijst Ekon

Wat een mooie trouwfilm hebben voor ons gemaakt, geweldig! De snelheid, communicatie en behulpzaamheiden vanaf begin tot het einde was echt fantastich. Nogmaals bedankt!

René Caspers & latoya caspers - Vianen Brudspaar

Voor mijn deelname aan een internationale Miss verkiezing moest ik een promotie video maken. Hiervoor heb ik Vibe Motion ingeschakeld en daar ben ik nog steeds ontzettende blij om! VIbeMotion heeft mij geholpen mijn ideeën op papier te zetten en vanuit daar hebben zij alles uit handen genoemen waardoor ik er geen zorgen meer om had. Tijdens het productie was de communicatie snel en duidelijk en het resultaat was echt fantastisch! ik heb er zelfs de award van beste video mee gewonnen

Edward Nichol Miss Eco International

    Vraag een offerte aan