Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm laten maken

Make yourself memorable

Een bedrijfsfilm laten maken? De beste manier om jouw bedrijf, product of dienst neer te zetten of te promoten is door middel van een bedrijfsfilm. Met een bedrijfsfilm kun je jouw bedrijf, product of dienst op een ideale manier presenteren aan de massa. Daarnaast geef je direct een sfeerimpressie aan de kijker mee. Op deze manier kunnen de klanten die niet in de gelegenheid zijn om in real life langs te komen, alsnog kennis maken met jouw organisatie.

Vibe Motion is geen standaard videobedrijf. Ik zorg voor een creatieve video, die succes en zelfverzekerdheid uitstraalt. Daarnaast wordt er voor gezorgd dat jouw film een verhaal vertelt, want met een goed verhaal creëer je beleving en geef je de boodschap van het bedrijf een duidelijke betekenis. Middels deze werkwijze ontstaat er een overtuigende video die impact maakt op de kijker.

Zakelijke Bedrijfsfilm
Zakelijke Bedrijfsvideo

“Deel jouw bedrijfsverhaal op een manier dat het wordt herinnerd.''

Waarom een bedrijfsfilm
laten maken?

  • Jouw verhaal in een film;
  • Straalt professionaliteit uit;
  • Unieke manier van communicatie;

Vibe Motion zorgt voor een kwalitatief sterke video die een sfeervolle en ijzersterke indruk met zich meedraagt. Door al deze aspecten kun jij als bedrijf laten zien wat jou uniek maakt en waar de organisatie voor staat en gaat.

Door middel van audiovisueel materiaal kun je een unieke manier van communicatie laten plaatsvinden, waar wij als mensen erg gevoelig voor zijn. Een kwalitatief goede bedrijfsfilm versterkt het imago van je bedrijf. Een professionele bedrijfsvideo kan net als een promotie-/productfilm gebruikt worden voor verschillende doeleinden.

De bedrijfsvideo is geschikt voor gebruik op een website, op social media kanalen, presentaties, beursstanden, verkoopgesprekken of ter introductie van een nieuw project of product. Een bedrijfsvideo straalt professionaliteit en nauwkeurigheid uit, het creëert binding en vertrouwen. Bij Vibe motion kun je jouw bedrijfsfilm laten monteren met verschillende opties. Denk hierbij aan voice-overs, interviews of sfeerbeelden.

Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze.

Brand awareness

Een bedrijfsfilm zorgt ervoor dat jouw merk een sterke indruk achterlaat. Het stimuleert de brand awareness van jouw merk.

Visitekaartje

Een goede bedrijfsvideo creëert harmonie tussen beeld en geluid. Het is het visitekaartje van nu.

persoonlijke klik

Een goede bedrijfsfilm schept een persoonlijke band en zorgt voor een persoonlijke klik.

transparantie

Een bedrijfsfilm toont transparantie en je kunt laten zien dat je trots bent op je bedrijf.
Video afspelen
“Een bedrijfsfilm is de beste verhalenverteller van een organisatie.”

Drone beelden

Een bedrijfsfilm laten maken met drone beelden is bij Vibe motion ook mogelijk. Als drone videograaf kunnen wij ook je video filmen vanuit de lucht. Luchtopnames met een drone zorgen voor een uniek en onderscheidende video.

Verhaal van medewerkers

Wil je in je Bedrijfsfilm ook persoonlijke ervaringen laten voorkomen? Dat kan! Vibe Motion kan in een bedrijfsfilm ook het verhaal van de medewerkers verwerken. Wat vinden je medewerkers van het bedrijf?

Voice-over

Een voice-over versterkt jouw verhaal. Daarnaast kan je door middel van een voice-over makkelijke en snelle bijkomende informatie geven. Onze voice-over acteurs hebben een fris, vriendelijk, zakelijk en vertrouwde stem.

Fotografie

Je bedrijf voorstellen kan op verschillende manieren. Professionele foto's zijn perfect om jezelf te onderscheiden. Jouw foto's zijn jouw visitekaartje. Vibe Motion kan je hierbij helpen!

“Een bedrijfsvideo is futureproof, blijf de concurrentie voor en straal professionaliteit uit”

Vraag een offerte aan

“Een bedrijfsfilm is de beste verhalenverteller van een organisatie.”

Aanvraag Bedrijfsfilm