Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

In het digitale tijdperk wordt alles opgezocht. De beste manier om je bedrijf neer te zetten, is via een bedrijfsfilm. Bedrijven maken regelmatig gebruik van een aftermovie van gegeven events. Met een bedrijfsfilm kun je je bedrijf op een ideale manier presenteren aan potentiële klanten. Daarnaast geef je direct een sfeerimpressie mee. Je wilt je bedrijf aan de buitenwereld laten zien en uitlichten wat jou uniek maakt.

Wij zorgen voor een kwalitatief sterke video die een sfeervolle en ijzersterke indruk overbrengt. Hierbij wordt op een prettige, korte en krachtige manier onder andere getoond waar werknemers zich mee bezig houden en waar het bedrijf gevestigd is. Verder zorgen wij ervoor dat jouw film een verhaal vertelt, met een goed verhaal creëer je namelijk beleving voor potentiële klanten en geef je de boodschap van het bedrijf een duidelijke betekenis. De klanten die niet in de gelegenheid zijn om in persoon langs te komen kunnen op deze manier alsnog kennis maken met jouw organisatie. In een goede Video presenteer je je bedrijf overtuigend, waardoor je een impact maakt op je klanten. Wij zijn geen standaard video bedrijf. Bij ons kun je een je bedrijf professioneel op film vast laten leggen op locatie. Samen zorgen wij voor een creatieve video, die succes en zelfverzekerdheid uitstraalt.

“Als je de markt geen verhaal geeft om over te praten, bepalen zij het verhaal voor jou”

Waarom een bedrijfsfilm
laten maken

Tekst is belangrijk, maar audiovisueel beeld spreekt veel meer. Door middel van audiovisueel materiaal kun je een unieke manier van communicatie laten plaatsvinden, wij als mensen zijn daar erg gevoelig voor. Een kwalitatief goede film versterkt het professionele imago van je bedrijf. Een professionele bedrijfs film kan net als een promotiefilm en productfilm gebruikt worden voor verschillende doeleinden. De bedrijfsfilm is geschikt voor gebruik op je website, social media, presentaties, beurs standen, verkoopgesprekken of ter introductie van je project of product. Een promotiefilm straalt professionaliteit en nauwkeurigheid uit, maar het creëert ook binding en vertrouwen. Wanneer je je publiek door middel van voice-over of video kennis laat maken met jezelf als persoon creëert dit een band. Hieronder een duidelijk overzicht waarmee we willen laten zien hoe belangrijk een bedrijfsfilm is.

een bedrijfsfilmpje is een visitekaartje

Een goede bedrijfsfilm maakt een goed modern visitekaartje.

een bedrijfsfilm wordt goed onthouden

De eerste indruk telt! Zorg ervoor dat mensen onder de indruk zijn van je bedrijfsfilm.

het zorgt voor een persoonlijke klik

Een goede bedrijfsfilm schept een persoonlijke band met mensen.

een Bedrijfsfilm toont transparantie

Met jouw bedrijfsfilm laat je mensen zien dat je trots bent op je bedrijf en goede dingen doet.
Video afspelen
“Video is de toekomst, hogere rankings in Google en hoger bereik dan door middel van conventionele tekst”

“Een bedrijfsvideo is futureproof, blijf de concurrentie voor een straal professionaliteit uit”

Kosten voor een bedrijfsfilm

“Als je de markt geen verhaal geeft om over te praten, bepalen zij het verhaal voor jou”

Scroll naar top

Aanvraag Bedrijfsfilm