bedrijfsfilm

BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

De beste manier om jouw bedrijf, product of dienst neer te zetten of te promoten is door middel van een bedrijfsfilm. Met een bedrijfsfilm kun je jouw bedrijf, product of dienst op een ideale manier presenteren aan de massa. Daarnaast geef je direct een sfeerimpressie aan de kijker mee, net zoals bij een aftermovie. Op deze manier kunnen de klanten die niet in de gelegenheid zijn om in real life langs te komen, alsnog kennis maken met jouw organisatie.

Vibe Motion is geen standaard videobedrijf. Wij zorgen voor een creatieve video, die succes en zelfverzekerdheid uitstraalt. Daarnaast wordt er voor gezorgd dat jouw film een verhaal vertelt, want met een goed verhaal creëer je beleving en geef je de boodschap van het bedrijf een duidelijke betekenis. Neem een kijkje op ons portfolio.

Door middel van audiovisueel materiaal kun je een unieke manier van communicatie laten plaatsvinden, waar wij als mensen erg gevoelig voor zijn. Een kwalitatief goede bedrijfsfilm versterkt het imago van je bedrijf. Een professionele bedrijfsvideo kan net als een promotie-/productfilm gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Een bedrijfsfilm laten maken is dus erg slim! Wij werken voor veel verschillende branches. Wij hebben bedrijfsfilms gemaakt voor onder andere kappers, sportscholen, restaurants etc.

Bedrijfsfilm laten maken
Video afspelen

EXTRA MOGELIJKHEDEN VOOR EEN BEDRIJFSFILM

vm-line
 • Drone beelden
  Drone beelden

  Een bedrijfsfilm laten maken met drone beelden is bij Vibe motion ook mogelijk. Als drone videograaf kunnen wij ook jouw video filmen vanuit de lucht. Luchtopnames met een drone zorgen voor een uniek en onderscheidende video. Laat jouw bedrijf vanuit boven zien.

 • Verhalen van medewerkers
  Verhalen van medewerkers

  Wil je een Bedrijfsfilm laten maken waar ook persoonlijke ervaringen in voorkomen? Dat kan! Vibe Motion kan in een bedrijfsfilm ook het verhaal van de medewerkers verwerken. Wat vinden je medewerkers van het bedrijf?

 • Voice-over
  Voice-over

  Een voice-over versterkt jouw verhaal. Daarnaast kan je door middel van een voice-over makkelijke en snelle bijkomende informatie geven. Onze voice-over acteurs hebben een fris, vriendelijk, zakelijk en vertrouwde stem.

Kosten bedrijfsfilm

NEEM CONTACT MET ONS OP

lines.png

Wat zeggen klanten over ons

Aanvraag offerte Bedrijfsfilm

Chat openen
1
Goedendag, kan ik u ergens mee helpen?