fOTOGRAFIE

“Een goede foto hoef je niet uit te leggen.”

Fotografie is kijken, vormgeven en accenten leggen met licht en schaduw. Het gaat om de optimale compositie creëren, waardoor je de foto ook een speciaal accent geeft. De afgelopen jaren is de techniek in de camera’s gegroeid en met grote stappen verbeterd. Er zijn betere sensoren, objectieven, nieuwe behuizingen, nieuwe functies en ontzettend goede programma’s om de foto’s nog net even beter te maken. Toch is het correct gebruiken van de camera hetgeen wat een foto niet goed, maar uitstekend maakt. Ook al zijn er nog zoveel bewerkingsprogramma’s: een slecht gemaakte foto kun je niet mooi maken. Vibe Motion maakt dat verschil.

Interesse in de diensten van Vibemotion?Waarom fotografie?

Foto’s hebben de unieke eigenschap dat ze makkelijk te tonen zijn. Je kunt ze inlijsten, in je portemonnee steken, verzamelen, er een poster van maken, en nog veel meer! Ondanks de opkomst van bewegend beeld op mobiel, tablet en tv zullen prachtige en professionele foto’s nooit hun waarde verliezen. Kortom, een foto heb je altijd bij de hand. Een professionele fotoshoot is van groot belang als jij jezelf goed wilt presenteren. Je wilt dat je beste eigenschappen naar voren worden gebracht. Dit is allemaal mogelijk dankzij goed gebruik van visagie en een fotostudio waarmee je de juiste kleuren naar voren te brengen.

De mogelijkheden houden niet op bij professioneel gebruik. Wij verzorgen ook babyshoots, trouwerij- en feestfoto’s. Onze fotograaf zorgt ervoor dat de foto’s er natuurlijk en spontaan uitzien. Wij beginnen pas met foto’s schieten, als we zeker weten dat jij er klaar voor bent. We kunnen samen nog leuke poses uitproberen. Op het moment dat jij je op je gemakt voelt, dan kan die perfecte foto zomaar zijn genomen, zonder dat je het in de gaten hebt. Jouw wensen staan centraal; wij maken er werk van dat jij met een goed gevoel begint en eindigt.

Je kunt fotografie bijboeken bij de volgende onderdelen:

  • Aftermovie
  • Bedrijfsfilm
  • Trouwfilm
  • Feesten- en jubilea films

Interesse in Vibe Motion?

Vraag een offerte aan